2 de març 2015

Crònica del II Rallye Girona Històric

Font: escuderiabaixemporda.com
Aquest cap de setmana hem participat en la primera prova de la temporada de la Copa Catalana de Regularitat Clàssics. Concretament, ho hem fet al II ral•li  Girona Històric. Des del Ferripi Team voldríem agrair a l'organització de l'esdeveniment la duresa imposada així com el tracte rebut durant el decurs del dia.
Ara ja sí, i posats en matèria, intentarem relatar la multitud de coses que varen anar-nos passant en el decurs de la prova que, com veureu, van ser un munt.
La jornada matinal va ésser molt productiva ja que ens estàvem adaptant als nous equips de navegació instal•lats al vehicle fins al punt que vàrem marcar el millor registre del total de participants en el tram 4 - LA GANGA. amb una penalització de 0.7 total.
El dia se’ns va començar a torçar quan vàrem ser penalitzats, no per l'organització que reiterem que va estar molt bé, i va costar-nos molt de tornar a entrar de nou en la bona dinàmica de cursa que havíem portat fins al moment.
Font: escuderiabaixemporda.com
Els nervis i la por d’arribar tard al control de l’hora de dinar també van jugar-nos una mala passada cosa que va propiciar un error tècnic en la tramesa de informació al nou sistema de navegació instal•lat setmanes abans al nostre vehicle. Aquest error es veu reflectit en el tram 10 - COLL DE GOMARA que vàrem fer amb la mitjana dels vehicles amb més potència sempre i quan nosaltres havíem escollit la de vehicles amb menys potència.
Els problemes més grans per això encara estaven per arribar ja que després del duríssim tram de COLLSAPLANA, on vàrem parar a posar gasolina, vàrem afegir, als errors tecnis, els errors mecànics: el nostre vehicle no arrencava.
Vàrem empènyer sense sort i quan ja ho donàvem tot per perdut amb el telèfon a la mà per a trucar als responsables de la prova vàrem veure la llum i el cotxe va arrencar de nou. Un altre cop més de 45 minuts aturats amb els corresponents nervis per a acomplir els horaris donats per l'organització.
Això va permetre’ns finalitzar fins l'últim tram puntuable i a Bonmatí vàrem decidir anar directament al retrobament de Bescanó donades les circumstàncies patides i donar la jornada per finalitzada.
Per últim reiterar la bona organització de l’esdeveniment, desitjar a tots/es els participants de la Copa Catalana una bona temporada, felicitar les campiones de la prova i sobretot també; agrair a l'equip de  Garatge Internacional Team la seva brillant tasca d'equip.

Visiteu els resultats de FerripiTeam fent [click aquí].